CROMA POLIGRAF - TESTARI LA POLIGRAF - DETECTOR DE MINCIUNI
Intrebari frecvente
http://www.test-poligraf.ro/intrebari-frecvente.html

© 2017 CROMA POLIGRAF - TESTARI LA POLIGRAF - DETECTOR DE MINCIUNI
Acasa - Contact - Referinte
 

Foarte important

Tarifele solicitate pentru o testare poligraf variaza in functie de complexitatea cazului supus spre rezolvare. Totusi, laboratorul nostru poligraf va garanteaza CELE MAI MICI TARIFE, astfel incat cazurile dumneavoastra sa poata fi solutionate. Deoarece, pentru noi, CLIENTUL multumit este cea mai buna reclama. Apelati cu incredere la laboratorul nostru poligraf.

 

INTREBARI FRECVENTE

1. Ce este poligraful?

Cuvantul poligraf in sine inseamna pur si simplu "multe scrieri". Ceea ce astazi ne referim ca fiind un aparat poligraf este un instrument stiintific ce este capabil sa inregistreze simultan mai multi indicatori fiziologici ai corpului tau. Specialistul poligraf analizeaza datele fiziologice la intrebarile relevante care au fost prezente in testul poligraf si da un aviz in scris care stabileste daca subiectul examinat la poligraf a dat sau nu a dat raspunsuri adevarate la aceste intrebari relevante.


2. Cat timp dureaza o examinare la poligraf - detector de minciuni?

Cele mai multe examinari poligraf dureaza intre 60 si 120 de minute.


3. In ce consta o examinare la poligraf - detector de minciuni?

Exista 3 faze distincte ale examinarii poligraf:

# Discutia Pre-Test: examinatorul poligraf va va explica drepturile dumneavoastra legale si natura voluntara a examinarii poligraf. Apoi va urma o analiza de informatii de fond pentru a evalua eligibilitatea dumneavoastra pentru examinarea poligraf. Examinatorul poligraf va va ajuta in formularea intrebarilor si va va exlica modul in care functioneaza instrumentul poligraf (durata aproximativa: 40 de minute).

# Testarea poligraf: examinatorul poligraf va repeta toate intrebarile cu tine si va realiza un test poligraf de demonstratie pentru a dezvolta o baza de raspunsuri fiziologice. Apoi mai multe teste poligraf vor fi efectuate prin administrarea chestionarului poligraf stabilit (durata aproximativa: 30 de minute).

# Analiza Post-Test: examinatorul poligraf va analiza diagramele poligraf si va face un raport de testare poligraf, care va fi inmanat clientului (durata aproximativa: 40 de minute).


4. Care este taxa pentru examinarea la poligraf - detector de minciuni?

# Taxa de examinare poligraf variaza in functie de cazul supus examinarii poligraf;
# Croma Poligraf va garanteaza CELE MAI MICI TARIFE, astfel incat nici un caz sa nu ramana nerezolvat;
# Taxa pentru o examinare poligraf este insa infinit mai mica in comparatie cu pagubele la care va expuneti prin nerealizarea unei testari la poligraf - detector de minciuni sau in comparatie cu suferintele pricinuite de necunoasterea adevarului.


5. Ce este inclus in taxa pentru testare la poligraf - detector de minciuni?

Taxa poligraf include interviul pre-test, formularea intrebarilor, testarea poligraf propriu-zisa, analiza biodiagramelor poligraf si realizarea unui raport scris cu concluziile testarii poligraf.


6. Va afecta nervozitatea subiectului rezultatul testarii poligraf?

Nu. Este de asteptat ca toata lumea care trece printr-o examinare poligraf sa fie anxioasa si sub o anumita presiune. Nervozitatea va deveni o parte din valoarea initiala de calibrare a aparatului poligraf si nu va afecta rezultatul testului poligraf.


7. Cat de exacte sunt examinarile poligraf?

Au fost foarte multe studii de-a lungul anilor, care au demonstrat validitatea, acuratetea si fiabilitatea examinarilor poligraf. Desi poligraful este foarte exact, metoda poligraf nu este infailibila si apar erori care pot fi cauzate de factori multipli, ca de exemplu:
# Examinator poligraf neexperimentat
# Starea mentala a subiectului la momentul examinarii poligraf
# Folosirea unor intrebari vagi
# Interpretare gresita a datelor fiziologice ale graficelor poligraf

Prin urmare, este foarte important pentru clienti sa gaseasca un examinator poligraf competent si certificat care si-a stabilit credibilitatea. In plus, examinatorul poligraf ar trebui sa fie, de asemenea, membru al unei organizatii poligraf acreditate (cum ar fi, spre exemplu, Asociatia Europeana Poligraf, ai carei membrii sunt si examinatorii nostri poligraf).


8. Sunt examinarile poligraf confidentiale?

Da. Toate examinarile poligraf sunt strict confidentiale. Clientul va preciza, in scris, daca doreste sa dezvaluie concluziile examinarii poligraf. Chiar si in acest caz, singurele informatii care vor fi dezvaluite sunt legate numai de rezulatul examinarii poligraf.


9. In ce localitati se pot realiza testele la poligraf (detector de minciuni)?

Deoarece se foloseste tehnica poligraf cea mai performanta in domeniu, este posibila realizarea testelor poligraf in conditii de acuratele maxima si in alte locatii special amenajate in acest sens. Testarile poligraf se pot realiza prin deplasarea specialistilor nostri poligraf in urmatoarele judete si orase: Bucuresti, Alba, Alba Iulia, Cugir, Sebes, Arad, Arges, Pitesti, Curtea de Arges, Campulung, Bacau, Onesti, Bihor, Oradea, Bistrita-Nasaud, Bistrita, Botosani, Brasov, Fagaras, Predeal, Rasnov, Zarnesti, Braila, Buzau, Ramnicu Sarat, Calarasi, Caras-Severin, Resita, Caransebes, Cluj, Cluj-Napoca, Turda, Constanta, Cernavoda, Mangalia, Medgidia, Covasna, Sfantu Gheorghe, Covasna, Dambovita, Targoviste, Gaesti, Dolj, Craiova, Galati, Giurgiu, Gorj, Targu Jiu, Harghita, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Hunedoara, Hateg, Petrosani, Ialomita, Urziceni, Fetesti, Slobozia, Iasi, Pascani, Maramures, Baia Mare, Mehedinti, Drobeta Turnu Severin, Mures, Targu Mures, Reghin, Neamt, Piatra Neamt, Targu Neamt, Olt, Slatina, Caracal, Prahova, Ploiesti, Salaj, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Alexandria, Zimnicea, Timis, Timisoara, Lugoj, Tulcea, Valcea, Ramnicu Valcea, Dragasani, Vaslui, Barlad, Vrancea, Focsani.