CROMA POLIGRAF - TESTARI LA POLIGRAF - DETECTOR DE MINCIUNI
Teste poligraf frecvente
http://www.test-poligraf.ro/teste-poligraf-frecvente.html

© 2017 CROMA POLIGRAF - TESTARI LA POLIGRAF - DETECTOR DE MINCIUNI
Acasa - Contact - Referinte
 

Foarte important

Tarifele solicitate pentru o testare poligraf variaza in functie de complexitatea cazului supus spre rezolvare. Totusi, laboratorul nostru de biodetectie a comportamentului simulat va garanteaza CELE MAI MICI TARIFE, astfel incat cazurile dumneavoastra sa poata fi solutionate. Deoarece, pentru noi, CLIENTUL multumit este cea mai buna reclama.

 

TESTE POLIGRAF FRECVENTE

Testarea la poligraf - detector de minciuni, poate fi adaptata pentru cazuri ca:

Furt sau frauda

Pentru orice firma, companie sau organizatie, furtul poate fi extrem de costisitor. Testul poligraf este utilizat cu succes in scopul examinarii unei persoane banuita de lipsa de onestitate in orice situatie care vizeaza increderea, cu privire la: furt de bunuri sau bani, falsificare de documente, transfer de informatii confidentiale altor firme concurente sau persoane direct interesate etc.

Infidelitate conjugala

Ori de cate ori neincrederea devine un factor de stress intr-o relatie de cuplu, primul pas spre aflarea adevarului este apelarea la un test poligraf. Testarea poligraf poate determina implicarea unuia dintre partenerii cuplului intr-o relatie emotionala sau sexuala clandestina. Testul poligraf poate fi utilizat atat pentru a demonstra infidelitatea, dar in egala masura si pentru a indica corectitudinea, veridicitatea declaratiilor, ca ajutor pentru cei doi parteneri, in a reconstrui increderea pierduta datorita suspiciunilor neintemeiate. Decizia de a folosi testul poligraf pentru verificarea sinceritatii in cazuri de infidelitate in cuplu, trebuie abordata cu deosebita grija.

Recrutare de personal si verificare CV la angajare

Peste 25% din CV-urile sau cererile de angajare apartinand persoanelor care solicita un loc de munca, contin informatii false sau se omit date cu privire la: condamnari anterioare, consum de droguri sau alcool, sustrageri de la fostele locuri de munca, prejudicii aduse fostilor angajatori etc. Prin utilizarea testului poligraf, firma sau compania dvs. poate fi ferita de expuneri la riscuri inutile.